Odin 7 - Domstad Majella 4 (2-4)

Odin Zaterdag 7 nam het op tegen de buren van Domstad Majella. Deze altijd beladen derby was vandaag extra uitdagend omdat Domstad ongeslagen aan kop staat in de competitie. Odin wist dus dat het vol aan de bak moest om een goed resultaat te behalen.

Desondanks kwam Odin vroeg in de wedstrijd op achterstand. Een optimistisch Domstad zocht direct de aanval en kwam binnen zeven minuten al op een 0-2 voorsprong. Hoewel de goals fortuinlijk tot stand kwamen was er op de voorsprong niks aan te merken want Odin begon niet goed aan de wedstrijd. Nog voor rust werd het 0-3 door een eigen goal.

Dan moest het maar na rust gebeuren. De tweede helft was aanzienlijk beter van de kant van Odin. Hoewel het na een vlotte uitbraak al vroeg 0-4 was geworden, rechtte Odin de rug en kwam het terug tot 2-4 door goede goals van Thomas en Nando. Dit was ook de eindstand. Odin voetbalde in de tweede helft veel directer en met meer optimisme, gedwongen door de ruime achterstand. De ploeg liet zien over veerkracht te beschikken en vond wat aanknopingspunten voor volgende week. Zo speelde Kris alleraardigst op de linksback, kon Jochem zich onderscheiden met een paar katachtige reddingen op de lijn en wist Nando weer eens te scoren. Op naar de volgende wedstrijd, dan zal Odin weer met frisse moed de beuk erin gooien.

Odin 3 - Rivierwijkers 4 (6-0) - De Postbode

Thomas had afgelopen week weer eens vrij en is dus op snuffelstage bij de postbodes geweest. Na snuffelstages als gedichtenmaker, shredder, deejay, en priester heeft Thomas deze week geleerd hoe hij envelopjes moet dichtlikken en moest bezorgen bij de juiste personen. Zo kreeg iedereen van postbode Thomas een papiertje met zijn positie in de startopstelling. Op papier stond het dus wel goed. Maarja, op papier win je geen wedstrijden.

Mark en Robin waren weer terug van hun avontuur met de boeren, maar hadden niet gezegd dat ze ook met trekker langs Odin gereden waren om daar het veld ook even flink om te ploegen. Voor straf mocht Robin daarom als grensrechter fungeren. Verder hadden Mike en Ralph het strand van Barcelona meegenomen en uitgestrooid om hetzelfde veld. Gelukkig waaide het ook nog eens stevig, dus had iedereen genoeg opties om uit te kiezen waarom alle ballen niet aankwamen.
    Maar voordat we te veel afdwalen naar de daadwerkelijke wedstrijd, weer even terug naar de voorbereiding. Met de TWIXMIX aan, een opgeladen CockBlocker en Jill die niet gezopen had, begint het eindelijk eens ergens op te lijken. Dat Mike weer vergeten was om de routechecker te raadplegen kwam Aaron wel goed uit. Die had nu wat extra tijd om wakker te worden. Nu nog wat bidons en gewassen hesjes en het is helemaal optimaal.

Ok, even over de wedstrijd dan. Odin wint met 6-0 door allemaal doelpunten van spelers en zo.
    Smet op de overwinning was helaas het uitvallen van sterspelers van vorige week Bas en Tibor. En waar de voorbereiding steeds beter gaat verlopen zijn er nog tal van verbeterpunten voor de derde helft. Er werden zelfs broodjes mexicano zonder pindasaus besteld… Dan kun je roepen wat je wilt, maar met die instelling kom je er niet. Dat is hetzelfde als proberen met Feyenoord van Ajax proberen te winnen: geen beginnen aan. Misschien dat er volgende week op de soort-van-kannetjesdag verbetering zichtbaar is.

Benieuwd welke snuffelstage Thomas volgende week gaat doen? Abonneer je dan vooral op dit kanaal!