•  

  Odin 8 - Odijk 2 (1-2)

  Kroniek van een trainingskamp Brugge:

  Kerstboom met versiering
  Pick
  Mijn jas, jouw jas

  Jan en Juan
  Scheurbroeken
  Anytimer
  1000 punten
  Instagram
  Pick
  Champagne
  Karaoke
  Omleidingen
  Knipperlicht

  Anytimer
  Cercle - Antwerp
  Evenaring van snelste penalty op het hoogste niveau ter wereld
  1-2
  Meneer de burgemeester
  Instagram

  Na dit uitstekend georganiseerde trainingskamp bij onze Zuiderburen kunnen de mannen van Fonville uitgerust en fris aan de tweede seizoenshelft beginnen. Er stond direct een topper op het programma: Odijk. Zowel Odin als Odijk staan op een tweede positie. De ene ploeg van het bovenste rijtje en de andere ploeg van het onderste rijtje. Statistieken zeggen vrij weinig op ons niveau.
  Nadat we vorige keer bij Odijk thuis tegen 12 man moesten spelen, stonden deze week wel gewoon 11 tegenstanders opgesteld op het hoofdveld van Odin. De eerste helft zien we een prima spelbeeld van Odin. Achterin staan we goed te verdedigen met het geïmproviseerde centrale duo en de goden doen zeker niet onder aan Odijk. Op de kansloze lange ballen na. Met een 0-1 achterstand gaan we de rust in.
  De tweede helft wordt er wederom niet heel slecht gespeeld, maar het welbekende tiki-taka voetval van de heren van Odin blijft nog even in de trukendoos voor de volgende wedstrijd. Na een 0-2 achterstand doet Odin nog iets terug. Mischa legt aan voor een corner die met uiterste precisie op de voet van een goed ingelopen Tim belandt en buiten het bereik van de keeper over de doellijn rolt. Goed nieuws voor Tim, die als aanvaller eindelijk van de nul af is. Als dit een voorbode is voor de rest van het seizoen…
  Odin zoekt nog naar de aansluitende treffer, maar het geluk was vandaag niet aan onze zijde.

   

  Odin VR1 - Focus '07 VR1 (2-2)

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide