•  

  De Meern VR2 - Odin VR2 (0-7)

  Winnen. Lekker zeg. 1-0? Kantje boord? Haha nee. Gewoon 7-0. Zeven. Nul. Loulou dacht dat er scouts langs de kant stonden en zette even de turbo aan. Zij scoorde 5 keer. Vijf. Da's best veel. Daarnaast schoot ze ook nog een bal in de sloot. Silvi wilde natuurlijk niet achterblijven, maar deed dit wel met een schamele twee goals. Pff. Ook niet veel! Maar er werd niet alleen gescoord. Er werd ook gebikkeld. Er werd verdedigd, zowel achterin als voorin. Anne W rende 90 minuten lang achter elke tegenstander aan. Er gaan geruchten dat ze nog steeds aan het rennen is. Maya kopte een bal en zag er daarna even twee. Britte deed ook enkele minuten mee. Pun intended. De nul werd gehouden voor de tweede keer op rij. Voor de tweede keer dit seizoen. De dames weten wat winnen is. Hoe winnen voelt. Europees voetbal lijkt een kwestie van tijd.

   

  Odin 8 - Bilt De FC (4-0)

  Enigszins onrustig kwam Roel vandaag de kantine binnengelopen, waarschijnlijk slecht geslapen want het de resultaten van Odin 8 liegen er niet om. Na en stevig gesprek met het bestuur vorige week is het nu echt 5 voor 12! Er moest gewonnen worden en anders gaan er koppen rollen, een duidelijke boodschap met De Bilt op het programma al vooruitzicht.
  De tactiek voor vandaag was woensdag veel op getraind, iets met give en go. De auteur van dit verslag was helaas niet op de training, maar het klonk allemaal erg overtuigend. Vanaf de start van het fluitsignaal toonde Odin 8 weer haar ware aard. Als een geoliede machine werd het geprezen tikki-taka gespeeld. De Bilt toonde zich geen raad en het duurde dan ook niet lang voordat Kenzo de 1-0 produceerde. Kenzo gebaarde met zijn handen een hartje, waarschijnlijk naar zijn vriendin langs de kant en we wisten dat het goed was. De Bilt leende zich als speelbal van een kat en leek de weg even kwijt. Opnieuw sloeg Odin voor rust toe door 2 goals van Loek. Noemenswaardig hoogtepunt van de eerste helft was de trucendoos van Jan, in de verdediging stuurde hij een aanvaller van De Bilt compleet het bos in. Of het bewust was zullen we nooit weten, mooi was het wel.
  In de rust was Roel nog niet gerustgesteld, we werden nog maar eens met onze neus op de feiten gedrukt dat ook de Zwaluwen na totale overklassing in de eerste helft weer terugkwamen en uiteindelijk wonnen. Iedereen knikte instemmend dus de tweede helft gingen we er weer tegenaan.
  De tweede helft kwam Odin niet meer in gevaar en scoorde Ids nog de 4-0. Roel kreeg net als vorige week weer een bal tegen zijn hoofd en het Odin lied klonk eindelijk weer trots na afloop. Het degradatiespook verdween weer van Sportpark Zoudenbalch en de rust is even wedergekeerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide