• Odin 11 – Sterrenwijk 4

    De laatste generale repetitie voor de start van het seizoen.

    Sterrenwijk had een sterk elftal op de been dat goed druk zette, snel omschakelde en aanvallend speelde. Odin had kon niet goed onder de druk uit spelen en had moeite om de (juiste) man te dekken. Het heeft ook niet lang hoeven duren voordat de bal door Sterrenwijk binnen werd gekopt… 0-1

    Ondanks deze tegenslag probeerde Odin zich terug te vechten in de wedstrijd, wat zowaar goed uitpakte. Tegen de verhoudingen in wist Odin de gelijkmaker te maken (goal van Sunny en assist van Toni). De rest van de eerste helft had Odin vrij weinig in te brengen en ging dit gepaard met het welbekende kelderklasse-gezeik op elkaar. Voor rust kwam Sterrenwijk wederom op voorsprong d.m.v. een penalty, na een ietwat ongelukkige tackle van Bosma.

    Begin tweede helft stelde Odin zich defensiever op en stond het als team compacter op het veld. Daardoor leek de wedstrijd wat meer in balans te zijn, hoewel Sterrenwijk hoofdzakelijk aan de bal was.

    Odin wist niet echt meer gevaarlijk te worden en probeerde tegen het einde nog wel wat te forceren. Het doelpunt viel in de laatste minuten helaas aan de andere kant waardoor het eindigde in een teleurstellende 1-3 nederlaag.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide