• Odin 11 - VSC 14

Iedereen was zowaar fit en op tijd aanwezig voor de aftrap van 3 uur. Aangezien je omgekleed op de club aanwezig hoort te zijn hadden we een uur de tijd voor de warming-up, een unicum in het bestaan van Odin 11. De trainer had netjes de pionnen uitgezet om de warming up netjes langs de lijn kunnen doen waar op dat moment de wedstrijd van de Odinvrouwen 2 aan de gang was. De dienstdoende scheids was bang dat de adonissen van Odin 11 de vrouwen te veel zouden afleiden bij het voetballen. Er werd ons vriendelijk, doch dringend, verzocht om niet meer langs te kantlijn warm te lopen maar op het grasveld verderop.

Aangezien Odin 11 twee nederlagen op rij heeft moeten incasseren besloot de trainer deze week rigoureus in te grijpen in het elftal van Odin 11. Waar de trainer zich vorige week netjes opstelde als grensrechter bij de aftrap besloot hij deze week om zichzelf maar weer eens in de basis op te stellen.

Het slechte regenachtige weer en een gebrek aan kwaliteit zorgde voor een slechte eerste helft van de kant van Odin. Odin was de betere partij maar tot echt grote kansen leidde dat niet. VSC kon daar echter niks gevaarlijks tegenover zetten. Bij een schot van afstand liet de keeper van VSC de bal los en Jopie was er als de kippen bij om de bal in het netje te leggen. De scheids constateerde gevaarlijk spel, door het inlopen op de keeper, en keurde de goal af. Vlak voor het rustsignaal was het wederom Jopie die doel trof, ditmaal werd de goal goedgekeurd en ging Odin met een verdiende voorsprong de rust in.

De tweede helft was een kopie van de eerste helft. Odin was de bovenliggende partij en VSC kon weinig gevaar stichten. Doordat VSC in de tweede helft meer probeerde aan te vallen kreeg Odin meer kans en in de counter welke slecht werden uitgespeeld. Uit het niets haalde de scheids beide aanvoerders een kwartier voor tijd naar de kant voor kort overleg. De overige spelers van beide teams hadden niet echt door wat de bedoeling was van de scheids en besloten ook om een droge plek op te zoeken. De scheids had er geen zin meer in en stelde voor om de wedstrijd voor bekeken te houden. De aanvoerders hadden wel zin om nog een potje te ballen en er werd besloten om weer verder te voetballen.

Na de korte pauze van de scheids probeerde VSC nog iets te forceren waardoor Odin nog meer ruimte kreeg. Dit resulteerde in een doelpunt van Tim en een doelpunt van Joey. Hiermee kwam de uitslag van 3-0 op het scorebord te staan.