• Programma

• Corona maatregelen

De wedstrijden zijn weer begonnen! Vanwege corona hebben we wel een aantal maatregelen moeten treffen. We hopen op jullie begrip.

Gedragsregels Op het terrein gelden de algemeen gestelde gedragsregels welke door de overheid zijn opgesteld

1. Thuisblijven bij ziekteverschijnselen.
    2. De 1,5 meter afstand tussen/tot personen van 18 jaar en ouder dient gehandhaafd te worden.
    3. De bekende hygiƫneregels moeten worden gehanteerd: handen wassen en niezen/hoesten in elleboog.
    4. Toeschouwers zijn niet toegestaan bij de wedstrijden.

Kleedkamergebruik en douchen

Alleen de teamleiders komen vooraf de kantine in om de spullen te pakken. De kleedkamers kunnen gebruikt worden na de wedstrijd/training om te douchen (max 8 personen in de kleedkamer). Kom in je sportkleding naar de wedstrijd/training en thuis douchen. Voor en tijdens de wedstrijd/training kan er geen gebruik worden gemaakt vd kleedkamers.

1. Houdt ten alle tijde 1,5m afstand.
    2. Douchen kan na afloop van de training/wedstrijd.
    3. Verzamelen doe je bij het in sportlink aangegeven speelveld.

Kantine gebruik

De kantine en het terras zijn gesloten door de door de overheid opgelegde regels. Het terras is geen verzamelplek voor en na de wedstrijd.

1. De kantine en het terras is gesloten.
    2. Alleen teamleiders en scheidsrechters kunnen naar binnen om de wedstrijdmaterialen te pakken.
  • Thuis

Geen informatie