• Zoek jij nog een voetbalteam? Odin 8 zoekt jou! Vanwege een aantal uitgaande transfers zijn wij op zoek naar versterkingen die ons volgend seizoen willen helpen bij de jacht op het kampioenschap.
    Odin 8 is ca. 12 jaar geleden opgericht vanuit de studentenvereniging UMTC. Het team bestaat uit studenten en oud-studenten in de leeftijd tussen 20 en 40 jaar oud. De afgelopen seizoenen zijn wij telkens in de top drie geƫindigd, met als volgende stap het kampioenschap. Uiteraard streven wij hiernaar in combinatie met veel plezier. Dit blijkt uit een sterke 3e helft, meerdere teamuitjes per seizoen en elk jaar een altijd weer legendarisch teamweekend.
    Lijkt het jou leuk om aan te sluiten bij dit gezellige team en mee te strijden om het kampioenschap? Dan nodigen we je bij deze uit om een keer met ons mee te trainen. Dit kan, uiteraard met inachtneming van de corona maatregelen, op woensdag 8 en/of woensdag 15 juli om 21.00u. Stuur even een mailtje naar eriktijsinger@hotmail.com als je mee wilt trainen!