• De wedstrijden zijn weer begonnen! Vanwege corona hebben we wel een aantal maatregelen moeten treffen. We hopen op jullie begrip.

Gedragsregels Op het terrein gelden de algemeen gestelde gedragsregels welke door de overheid zijn opgesteld

1. Thuisblijven bij ziekteverschijnselen.
    2. De 1,5 meter afstand tussen/tot personen van 18 jaar en ouder dient gehandhaafd te worden.
    3. De bekende hygiƫneregels moeten worden gehanteerd: handen wassen en niezen/hoesten in elleboog.

Kleedkamergebruik en douchen

Alleen de teamleiders komen vooraf de kantine in om hun spullen te pakken en te vragen welke kleedkamer gebruikt kan worden. We willen jullie vragen zoveel mogelijk thuis om te kleden en te douchen. Als het niet anders kan, mag gebruik worden gemaakt vd kleedkamers en douches door zowel uit als thuisteams.

1. Houdt ten alle tijde 1,5m afstand.
    2. Maximaal 8 personen tegelijk in de kleedkamer.
    3. Verzamelen doe je bij het aangegeven speelveld.

Kantine gebruik

Er mogen max 30 man in de kantine en 30 op het terras. Deze ruimte is gereserveeerd voor leden. Houd ook hier rekening met 1,5m! Mocht het regenen en het terras niet gebruikt kunnen worden, geldt nog steeds max 30 man in de kantine. De rest zal dus naar huis moeten.

Alle uitteams gaan direct na de wedstrijd (eventueel na douchen) naar huis. Voor alle thuisteams hanteren we een shift systeem:

Als je om 11:00u speelt, mag je in principe tot 14:45u in de kantine blijven hangen. Daarna maak je plaats voor de teams van 13:00u. Voor 13u geldt hetzelfde, tot 16:45u blijven hangen, dan plaatsmaken voor de teams van 15:00u.

Het bestuur behoudt zich altijd het recht voor om mensen eerder naar huis te sturen als dit nodig blijkt.

1. Houdt ten alle tijde 1,5m afstand.
    2. Blijf zoveel mogelijk zitten, zowel binnen als buiten op het terras.
    3. Maximaal 2 personen staan tegelijk bij de keuken te bestellen.
    4. Maximaal 2 personen staan tegelijk aan de bar te bestellen.