• Na een seizoen waarin alle records gebroken zijn die gebroken konden worden heeft onze keeper besloten om te stoppen op zijn hoogtepunt. Daarin kunnen we hem geen ongelijk geven. Dat betekent dus wel dat ODIN 5 op zoek is naar een nieuwe keeper.

ODIN 5 (voorheen ODIN 3) is een team dat eigenlijk al jaren bestaat, maar door nieuwe scouts sinds vorig jaar een herleving heeft gehad door het aantrekken van een hoop nieuwe spelers. Als één van die nieuwe spelers kan ik gerust zeggen dat je je al heel gauw op je plek voelt.

Komend seizoen hebben wij onze doelstelling gericht op een plaats bij de top 3 en we trainen op woensdagavond van 21.00 ?? 22.30. Kortom, heb jij zin om onder de lat te staan bij ons team en denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan deze doelstelling? Mail dan even naar onderstaand adres. We trainen de hele zomer door (volledig op vrijwillige basis) dus je kunt altijd een potje mee doen om te kijken of het wat is!

Mailadres: kenzolam@hotmail.com