• Odin 1 is komend seizoen ook weer het vlaggenschip van onze vereniging. Om dit team professioneel te begeleiden bij het spelen van wedstrijden is de club op zoek naar een assistent-scheidsrechter (grensrechter) en een gastheer.

Assistent-scheidsrechter
    De functie van assistent-scheidsrechter is op vrijwillige basis en de assistent-scheidsrechter is onderdeel van de staf van Odin 1. Als assistent-scheidsrechter ben je beschikbaar op wedstrijddagen (meestal zaterdagen) en bij oefenwedstrijden.

Odin biedt een assistent-scheidsrechter:

• Sportieve uitstraling (kleding van de club)
    • Een leuke functie bij een gezellige vereniging en een ambitieuze hechte, jong volwassen, spelersgroep
    • Onderdeel zijn van de staf rondom de eerste selectie

Gastheer
    Voor de thuiswedstrijden van Odin 1 op de zaterdag zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die voor en na de wedstrijd de scheidsrechter en de technische staf van de tegenstander van ons eerste elftal zou willen ontvangen in de bestuurskamer. Odin vindt het belangrijk dat scheidsrechter en technische staf van de tegenstander goed ontvangen worden en dat er na de wedstrijd de mogelijkheid geboden wordt om onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijd na te bespreken. Dit gebruik draagt bij aan de goede naam van onze vereniging en willen wij daarom graag continueren!

Voor interesse of meer informatie kun je contact opnemen met Thomas Woerdenbach op 06 40 21 98 85