• De nieuwe website van Odin is live. Deze website is nog interactiever dan de vorige. Deze website heeft een volledige koppeling met sportlink wat een groot aantal voordelen biedt voor jou als lid en het bestuur. Zo kun je op deze nieuwe website:

• Het programma bekijken
    • Statistieken van jouw elftal bekijken
    • Inloggen in jouw eigen omgeving
    • Adreswijzigingen doorvoeren in jouw eigen omgeving
    • Jouw facturen inzien voor de contributie en kaarten
    • Inschrijvingen worden rechtstreeks in sportlink gezet, geen overtyp werkzaamheden meer voor de ledenadministratie
    • Nog veel meer functies die we de komende tijd zullen activeren

Wil je inloggen op jouw ongeving dan gaat dit op basis van jouw KNVB relatienummer. Dit is jouw gebruikersnaam. Wil je een wachtwoord instellen voor deze gebruikersnaam dan kun je dit doen via de vergeten wachtwoordfunctie. Er wordt dan een link verstuurd naar het emailadres dat bij de vereniging bekend is. Wil je dit adres aanpassen omdat het niet meer klopt? Neem dan contact op met de ledenadministratie!